Team

WorQforce is opgericht door Jos Hol en Andis Melnikovs. Beiden ondervonden aan den lijve dat het vinden van de juiste productiemedewerkers een van de grootste uitdagingen van succesvolle Vlaamse ondernemers is en in sommige gevallen zelfs een belemmering voor groei en succes.

Zij maken het tot hun missie om deze bedrijven de totale zorg van tijdelijk productiepersoneel uit handen te nemen door Letse werknemers in detachering te werk te stellen in Vlaanderen.

Zo ontstond WorQforce als bedrijf dat de gehele vraag aan flexibele werkkracht kan coördineren, de planning kan verzorgen en de begeleiding van de tijdelijke werknemers voor haar rekening kan nemen.

Jos Hol

Jos is een pragmatische persoon met 30 jaar operationele ervaring in de voedingssector en loonverpakken. Organiseren en structureren zit hem in het bloed. Hij denkt in oplossingen, waarbij efficiency en kostenbeheersing altijd voorop staat. Uitdagingen worden objectief benaderd en creatief opgelost met oog voor detail.

“Ik werk zelf nu 8 jaar samen met mensen uit Letland en daarbij heb ik gezien dat het gemotiveerde, harde werkers zijn. Ze zetten net dat stapje meer. En hebben ook goed boerenverstand”

Andis Melnikovs

Andis heeft zijn carrière de afgelopen 10 jaar in de logistieke sector opgebouwd. Met zijn ervaring als ‘orderpicker’, magazijnier en hoofd magazijnier weet hij uit eerste hand exact wat er op de werkvloer belangrijk en noodzakelijk is om processen vlekkeloos en efficiënt te laten verlopen. Zowel qua vaardigheden als op vlak van persoonlijkheid en mentaliteit. Andis voelt mensen zeer goed aan en het vinden van de beste en juiste oplossing voor elke situatie is zijn passie.

Neem contact met ons op